Maskinudlejning i Århus og resten af Danmark

Vi tilbyder maskinudlejning med mandskab

Mangler du store eller små maskiner til dit byggeprojekt? Så kan ENTREPRENØREN MORTEN BALLE ApS hjælpe. Vi tilbyder maskinudlejning nær Århus med og uden mandskab. Det betyder, at maskinerne også kan som udgangspunkt komme fuldt bemandet med erfaren fører og evt. andet påkrævet mandskab.
Vores base for maskinudlejning er i Århus, men vi kører i hele Danmark.

Kom godt i mål med vores erfarne team

Med snart 20 års erfaring kan du stole på, at vores arbejde er i højeste kvalitet, og vi giver den gerne en ekstra skalle i pressede situationer, for at komme godt i mål – og til tiden, hver gang.
Vores maskiner tæller blandt andet (bælte)gravemaskiner, som alle kommer med tilhørende GPS-maskinstyring. Ønsker du mere hjælp end blot en maskinfører, så kan vi også sende et hold med fx en rørlægger og en håndmand samt maskinfører til kørsel med entreprenørmaskiner mv. til gummigeden.
Med dette eller et lignende hold kan vi udføre opgaver som lægning af komplet kloak og andet gravearbejde.
Vi har som nogen af de få i landet hele hybridpakken, så vi sparer på brændstof og miljø.

Kontakt os for en konkurrencedygtig pris

Vi arbejder enten på timeløn eller en aftalt samlet pris for dit projekt. Det er op til dig. Kontakt os allerede i dag på telefon 40796829 eller e-mail mballe@mail.dk for at høre mere om maskinudlejning i Århus eller resten af Danmark.