Maskinudlejning i Aarhus området

Entreprenøren Morten Balle ApS tilbyder maskinudlejning med mandskab

Står du og mangler store eller små maskiner til dit kommende byggeprojekt? Så kan Entreprenøren Morten Balle ApS hjælpe med maskinudlejning. Som autoriseret kloakmester  tilbyder vi  maskinudlejning nær Aarhus med og uden mandskab.  Det betyder, at maskinerne også som udgangspunkt kan komme fuldt bemandet med erfaren fører og evt. andet påkrævet mandskab.

Vores base for maskinudlejning er i Aarhus, men vi kører ud i hele Danmark.

Kom godt i mål med vores erfarne team

Med snart 20 års erfaring kan du stole på, at vores arbejde er i højeste kvalitet, og vi giver den gerne en ekstra skalle i pressede situationer for at komme godt i mål – og blive færdig til tiden – hver gang.
Vores maskiner tæller blandt andet (bælte)gravemaskiner, som alle kommer med tilhørende GPS-maskinstyring. Ønsker du mere hjælp end blot en maskinfører, så kan vi også sende et hold med fx en rørlægger og en håndmand samt maskinfører til kørsel med entreprenørmaskiner mv. til gummigeden.
Med dette eller et lignende hold kan vi udføre opgaver som lægning af komplet kloak og andet gravearbejde. Ønsker du endnu mere hjælp, udfører vi opgaver inden for flere flader i byggebranchen, herunder brolægning, anlægningsarbejde samt kloakarbejde.

Vi har som nogen af de få i landet hele hybridpakken, så vi sparer på brændstof og miljø.

Kontakt os for en konkurrencedygtig pris

Vi arbejder enten på timeløn eller for en aftalt samlet pris for dit projekt. Det er helt op til dig. Kontakt os allerede i dag på telefon 40796829 eller e-mail mballe@mail.dk for at høre mere om maskinudlejning i Aarhus eller resten af Danmark. Du kan også tage kontakt, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for rådgivninig til dine projektbehov.