Autoriseret kloakmester til kloakarbejde i Aarhus, Risskov og omegn

Lad Entreprenøren Morten Balle ApS, Aut. kloakmester stå for dit kloakarbejde

Skal du have udført professionelt kloakarbejde til fornuftige priser, er det en stor fordel at kontakte os. Vi er autoriseret kloakmester og yderst kompetent og kan hjælpe dig ved alle former for kloakarbejde.

Alt i kloak udføres

Vi udfører kloakarbejde lige fra huskloakering til større hovedkloakering, og vores højt kvalificerede personale løser alle opgaver lige fra 110 til 1200 mm rør.

Både til private og erhverv

Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi således udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav. Vi løser naturligvis også mindre opgaver som rensning af kloakanlæg og tv-inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet.

Skal du have gang i et større projekt med nedlægning af kloaksystem, kan vi også det. Vi kan stå for udgravningen såvel som brolægningen, så du kan samle alt i ét.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om hvordan, vi kan hjælpe dig med kloakarbejdet? så kontakt os endelig på telefon +45 40 79 68 29 eller mail mballe@mail.dk, for rådgivning og et uforpligtende tilbud. Vi udfører opgaver i hele Aarhus og Risskov området og omegn.