Anlæg, betonopgaver og gravearbejde i Aarhus området

Moderne metoder inden for anlæg- og gravearbejde

Vi er en fuldt moderne entreprenørvirksomhed, der udbyder alt inden for gravearbejde, anlæg- og betonarbejde.  Vores virksomhed bygger på godt håndværk og god kvalitet. Vi råder over tidssvarende materiel og moderne elektronisk måleudstyr til brug for alle entreprenøropgaver. Vores kundekreds omfatter private bygherrer såvel som private og offentlige virksomheder i hele landet, og enhver opgaver – stor som lille – behandler vi hurtig, effektivt og professionelt.

Skal ud have udført gravearbejde til nedlægning af nyt kloaksystem, klarer vi opgaven for dig.

Vores kvalitet

Entreprenør og autoriseret kloakmester Morten Balle beskæftiger i sæsonen ca. 20 veluddannede og engagerede medarbejdere.  som sætter en ære i godt håndværk, hvilket gør os til en attraktiv og troværdig samarbejdspartner. Det sikres endvidere, at vores medarbejderstab via relevante kruser og uddannelse altid er i besiddelse af den nødvendige viden for kompetent udførelse af opgaven.

Kontrol og kvalitet

Vi er gerne ansvarlig for eksempelvis afsætning på pladsen, som udføres med avanceret GPS-system, samt indmåling af de forskellige indbyggende dele i entreprisen. Endvidere anvendes GPS-udstyret også til vores kvalitetsstyringssystem, som på forespørgsel kan udleveres til bygherre ved aflevering.

Vi tilbyder også maskineudlejning både med og uden mandskab.

Kontakt os

Vi står klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud på dit gravarbejde, anlæg- eller betonopgaver. Kontakt os blot på telefon +45 40 79 68 29 eller mail mballe@mail.dk.