Brolægning i Aarhus området

Entreprenøren Morten Balle ApS udfører alt inden for brolægning

Vi udfører alle opgaver inden for brolægning. Skal du have lagt ny indkørsel eller trænger terrassen til nye fliser. Entreprenøren Morten Balle kan hjælpe dig.

Dygtig og professionel brolægger garanterer høj service. Hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi har selv entreprenørmaskiner, og kan klarer derfor de fleste opgaver​ Vi udfører brolægningsarbejde i flere forskellige stenarter, og vi sikrer selvfølgelig altid, at du får den bedste kvalitet. Hvis du skal have en brolægger til at udføre brolægning i din have, parkringsplads eller i din indkørsel, så kontakt os allerede i dag.

Maskinbrolægning

Har du en større plads eller område, du ønsker at få belagt med sten, er maskinlægning en velegnet metode til udførelse af dette. Med maskinlægning skrider arbejdet hurtigt frem, samtidig med at maskinbrolægning er velegnet til at skabe harmoniske overflader, der samtidig opfylder de tekniske specifikationer.

Vi rådgiver dig grundigt

Store beslutninger kræver stor viden. Hos os er veludført og professionelt arbejde kun halvdelen af succesen. Vi vil også gerne sikre os, at du ender op med en løsning, du kan være tilfreds med i mange år.
Derfor sørger vi altid indledningsvis for at rådgive dig grundigt omkring de forskellige muligheder og materialer, så du er ordentlig klædt på til at vælge den løsning, der passer bedst – ikke alene til dine forventninger men også i forhold til omgivelserne.

Maskinlægning bruges både til erhverv og private

Selvom det primært er til større flader, man anvender maskinlægning, er det ikke kun virksomheder, der vælger denne løsning. Også private, der råder over større arealer, kan med fordel vælge maskinlægning.
Vi servicerer både private og erhverv, og alle kunder er lige vigtige for os. Derfor kan du altid være sikker på, at vi prioriterer dit arbejde højt, og vi sætter en ære i at levere veludført kvalitetsarbejde, der holder.

Maskinbelægning til fornuftige priser

Med det rette materiel og kompetente brolæggere i vores medarbejderstab, er vores priser konkurrencedygtige, uden vi behøver gå på kompromis med vores høje kvalitet.

Vi kommer gerne ud og besigtiger dit projekt, hvorefter vi naturligvis kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Har du brug for større udstyr end du lige regnede med? Vi har maskinudlejning af både små og store maskiner, med og uden mandskab, så du kan færdiggøre dit projekt som en professionel.

Skal kloaken omlægges i forbindelse med brolægningen, kan vi også det.

Kontakt os

Vil du høre nærmere om hvad vi kan hjælpe dig med af brolægning? Så kontakt os endelig på telefon +45 86 29 79 75 eller +45 40 79 68 29 eller på mail mballe@mail.dk. vi står altid klar med rådgivning og et uforpligende tilbud. Vores kundekreds favner hele Aarhus området og omegn.